搬屋公司心得分享

上一篇主題 下一篇主題 向下

搬屋公司心得分享

發表  yip920 于 周二 10月 24, 2017 3:56 pm

早年我自己一個人搬出去左住,一直在外住了2年,早排與家人商量後搬返屋企住,原因就返工同唔洗比租金。因為我是一個女仔,呢兩年我在不知不覺間買左好多野,唔係一兩個紅白藍膠袋可以解決到,因為實在太多衫同傢俬電器。所以我決定上網搵搬屋 公司。我係網上打搬屋公司 推介,居然彈左好多搬屋 呃人等網站出黎,由於我沒有試過搵過,(當初搬出去住都只有一袋紅白藍)十分擔心會唔會我搵左都係呃人的,裝修工程報價實收會唔會唔同,定到時先再講有好多隱藏收費。我找了好幾間比較出名的作對比,報價都是差不多的,最後我找了一間價錢都低的,結果Speed dating都無令我失望。沒有收我另外任何費用,仲好心幫我搬復康 轆輪椅上去。我問佢地,禁好既。佢只我跟了說了句,你什麼都問好了,我們公司都答應唔收任何費用,我點會再問你拎?最後我見他們那麼好人,我還是給了小費他們。所以搬屋前,早點睇資料選擇,那樣你搬屋,呃人事件都不會發生了。

yip920

文章數 : 388
注冊日期 : 2013-10-09

檢視會員個人資料 http://www.aim.hk

回頂端 向下

上一篇主題 下一篇主題 回頂端


 
這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章