左耳電影上映3日票房破200000000

上一篇主題 下一篇主題 向下

左耳電影上映3日票房破200000000

發表  yip920 于 周三 4月 29, 2015 2:55 pm

筆者可以講筆者睇過饒雪漫所有作品嗎?並且有佢既所有私人攝影作品好嗎。因為乜野,因為饒雪漫出左耳既果段時間,筆者正好和書裡小耳朵,吧啦佢地一個年級,果個時候好像大家都在追呢本書,仲有郭敬明既各種書,在筆者既果個年紀,都係由呢D小說伴隨著長大既。唔知道為乜野要用樓盤搜尋,當時就係好鐘意饒雪漫既作品,因為佢既文字唔似其佢地既作家,佢既雅致裝修作品和文字間總能讓人覺得全身暖暖既,就像在大冬天,無論有幾凍都好,佢會幫你著上一件棉襖。唔知道點解,筆者每次睇完佢既作品總係有一種由心底散發出既溫暖來,呢個係就係佢既魅力。筆者記得當時佢出甜酸那本書既時候就說左耳要拍電影了~可係等左咁多年,終於既終於要等到啦,好激動呀~24號就將全國公映既電影《左耳》發佈“最後一版”trailer→Lvideo:《左耳》最後一版trailer將“始於陰謀,止於原諒”既故事情節層層渲染。從此版trailer可 以睇出,《左耳》係一套唔同於往常青春片既青春電影,冇過多既校園場面和回憶懷念,都係青春正當時既真實體驗。左耳係由蘇有朋首次執導、饒雪漫操刀編劇、 趙薇獻唱主題曲。呢個係一套唔同於往常青春片既青春電影,冇過多既校園場面和回憶懷念,都係青春正當時既真實體驗。左耳上映3日,3日既票房就達到了200000000~!係啊,呢個作品藏着了幾多女孩子既夢啊,藏着了幾多人既青春係裡面啊~我地點可能唔去睇睇自己既青春到底係點樣走過來呢,我地點可以捨得唔去睇睇自己年輕既樣子呢~!

yip920

文章數 : 378
注冊日期 : 2013-10-09

檢視會員個人資料 http://www.aim.hk

回頂端 向下

上一篇主題 下一篇主題 回頂端


 
這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章